Galaxy S10+ met twee selfie-camera’s? Het is al een tijdje bekend dat alle drie de Galaxy S10 telefoons de nieuwe Infinity-O schermen van Samsung gaan gebruiken. Maar ingewijde bronnen melden nu ook dat de de Galaxy S10+ nog een extra nieuwigheid zal bieden.

Als deze geruchten kloppen zal de Samsung Galaxy S10+ verschijnen met twee selfie-camera’s. De eerste zal een normale selfie-camera zijn terwijl de tweede camera het mogelijk maakt om groothoek opnames te maken. Dit betekent dat de ene selfie-camera groter is dan de andere. Om die reden is zal het een uitdaging zijn voor Samsung om beide selfie-camera’s mooi uit te laten komen in het Infinity-O scherm. Samsung  gaat volgens verwachting een ovaalvormig in het Infinity-O scherm maken wat beide camera’s zal gaan bevatten. De achterkant krijgt zoals het er nu uitziet 3 camera’s.

Behalve de geruchten over de 2 selfie-camera’s zijn er ook geruchten dat de Galaxy S10+ maar liefst een batterij heeft van 4000 mAh. het scherm zal ook zeer indrukwekkend zijn met een “screen to body ratio” van maar liefst 93,4%. Ook gaat de smartphone uitgevoerd worden met een heel grote opslagruimte van 128 GB.

Intern zullen alle drie de Galaxy S10-smartphones beschikken over de nieuwe Exynos 9820 processor of de aankomende Snapdragon 8150 processor. De telefoons zijn voorgeïnstalleerd met Android 9 Pie, compleet met de nieuwe One UI-overlay van Samsung.