Geruchten over de OnePlus 7

Geruchten over de OnePlus 7

Er gaan geruchten over de OnePlus 7. Er is net een foto opgedoken van de OnePlus 7 op de betrouwbare website Slashleaks. De afbeelding vergelijkt een onbekend apparaat, vermoedelijk de Oneplus 7, met de huidige OnePlus 6T.

We kunnen nog niet al teveel belangrijke conclusies trekken, maar een paar belangrijke details zijn zichtbaar. Deze nieuwe telefoon lijkt een slide camera te hebben zoals we kennen van de OPPO FIND X. Aangezien OPPO en OnePlus tot het zelfde moederbedrijf behoren kan dit dus heel goed kloppen.

Er zijn een paar details op de foto die aangeven dat de geruchten over de OnePlus 7 lijken te kloppen. De bovenkant van de telefoon ziet er helemaal nieuw uit, maar de afmetingen en vorm van de gaten zien er bijna identiek uit bij de 6T. Je ziet links op de foto de eventuele OnePlus 7 en rechts de Oneplus 6T. Duidelijk is op de links afgebeelde telefoon een speaker te zien. Beide telefoons zijn in een hoesje geplaatst waardoor je nog niet al te veel conclusies kan trekken.

We kunnen niet garanderen dat dit de OnePlus 7 is waar we naar kijken, maar sommige details op de foto laten ons zeker weten dat dit plausibel is. Maar het is nog steeds mogelijk dat de telefoon op de foto een ander apparaat is. De telefoons van OnePlus zijn historisch gezien erg vergelijkbaar met OPPO-apparaten, dus het kan heel goed een nieuwe OPPO telefoon zijn.

Verdere specificaties van de nieuwe OnePlus 7 zijn dus nog niet bekend. Onduidelijk is ook nog wanneer de releasedatum van de OnePlus 7 is. De OnePlus 6 is gelanceerd in mei 2018. Of het met de 7 dit keer ook in mei gaat plaatsvinden valt nog te bezien. De komende weken zullen we vast en zeker meer geruchten over de OnePlus 7 gaan horen.