De-releasedatum-van-de-OnePlus7-14-mei

Releasedatum van de OnePlus 7 bevestigd

OnePlus maakt de releasedatum van de OnePlus 7 bekend. OnePlus kondigt op 14 mei 2019 zijn volgende vlaggenschip smartphone aan bij een reeks exclusieve evenementen wereldwijd. Het evenement is bedoeld om twee volledig nieuwe opvolgers van de OnePlus 6T te onthullen, genaamd OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro.

Net als bij eerdere smartphonelanceringen, nodigt OnePlus zijn community van fans uit om het evenement bij te wonen, en het evenement is ook te zien via een livestream. Tickets voor het lanceringsevenement in Londen verkoopt OnePlus tegen een gereduceerde prijs van € 18 tot 25 april 2019. Het OnePlus 6T lanceringsevenement in Londen was vorig jaar overigens binnen 10 uur uitverkocht.

Volgens OnePlus, zullen de aanwezigen de eersten ter wereld zijn die de nieuwste OnePlus-apparaten te zien krijgen en mogen uitproberen.

De releasedatum van de OnePlus 7 wordt bekend gemaakt

De OnePlus 7 lanceringsevenementen wereldwijd zullen worden gehouden in:

Londen, VK – Begint om 16.00 uur BST – British Summer Time, 14 mei
New York, VS – start 11 uur EDT – Eastern Daylight Time, 14 mei
Bangalore, India – Begint om 20:15 uur IST – India Standard Time, 14 mei
Beijing, China – Start 2 pm PST – Pacific Standard Time, 16 mei

Voor degenen die de live-evenementen niet kunnen bijwonen, of niet willen betalen om het nieuwe toestel in een vroeg stadium te bekijken is er nog een andere mogelijkheid. OnePlus heeft aangegeven dat het de aankondiging online zal streamen. Je hoeft dus niet het huis te verlaten om de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro voor het eerst te zien. OnePlus zal het evenement streamen op YouTube, Twitter, Facebook en OnePlus.com.