Smartfone voor kinderen | De 3 beste keuzes van 2018

Smartfone-voor-kinderen

Een smartfone voor kinderen. Ook al is een telefoon een geweldige manier voor ouders om contact te houden met hun kinderen, het kiezen van de juiste smartfone is niet altijd gemakkelijk. Ouders moeten belangrijke factoren in de gaten houden, zoals de kosten. Terwijl ze tegelijkertijd hun kinderen tevreden willen stellen met mooie specificaties op de telefoon.

Smartfone voor kinderen, een goede top 3

Hier vindt je onze top 3 keuze van dit moment voor de beste smartfones en mobiele telefoons voor kinderen.

Motorola G6

Als je op zoek bent naar een smartfone die niet teveel kost maar toch uitstekende prestaties biedt, dan is de G serie van Motorola meestal waar u zou moeten beginnen met kijken.

Smartfone voor kinderen Moto G6

Het ontwerp van de Moto G6 van glas en metaal zorgt voor een telefoon waarvoor je je niet hoeft te schamen. Bovendien heeft de telefoon een scherm met een grootte van 5,7 inch. Dit scherm heeft resolutie die zelfs hoger is dan gemiddeld, namelijk 2180 x 1080.

De prestaties zijn zeer goed, geleverd door de Snapdragon 450 processor. Als je veel wisselt tussen veeleisende apps, kan de telefoon een beetje langzamer gaan werken. Maar als je niet teveel tegelijkertijd open hebt staan lever deze telefoon uitstekende prestaties. Er is ook veel opslag beschikbaar, met 32 ​​GB als basis en de mogelijkheid om een ​​MicroSD-kaart toe te voegen voor extra ruimte.

Het bevat ook een zeer goede camera, zodat uw kind selfies kan delen zonder zich zorgen te hoeven maken over de kwaliteit. De levensduur van de batterij is misschien niet zo lang als je zou willen.

Echter, het turbo laden van Motorola betekent dat je met 15 minuten opladen een batterijlevensduur van zes uur kan bijladen. Al met al is de Moto G6 een extreem solide telefoon die zeer geschikt is voor je kind. Bovendien hoeft hij of zij zich ook niet voor deze telefoon te schamen.

iPhone SE

Oudere iPhone modellen zijn uiteraard goedkoper dan de modellen die net zijn uitgekomen. Maar nog steeds zijn oudere iPhone modellen niet goedkoop. Toch heeft Apple een slimme zet gedaan met het introduceren van de iPhone SE.

Het betreft hier in feite een iPhone 6S in de behuizing van de oudere iPhone 5 en 5S.

De iPhone SE heeft een snelle A9-processor, dezelfde processor die dus wordt gebruikt in de iPhone 6S. Het komt ook met een helder display en draait de nieuwste versie van iOS. De iPhone SE is tevens een goede keuze voor een kind, gezien de ingebouwde functies voor ouderlijk toezicht.

Je kunt voorkomen dat je kind toegang krijgt tot internet en specifieke apps gebruikt, of voorkomen dat ze aankopen doen in de App Store.Als je een gezin hebt dat meestal voor Apple-apparaten kiest, kun je je iTunes-inhoud delen en gemakkelijk de locatie van je kind zien.

Het is zeker niet de goedkoopste smartfone die je zou kunnen kopen voor je kind, maar het heeft geweldige specificaties, geweldige software. Bovendien heeft de smartfone grootte die handzaam is voor kleinere handen. Als papa en mama al over iPhones beschikken, is dit zeker de meest geschikte keuze.

Dankzij de iPhone SE is er voor de Apple fans dus ook een mogelijkheid om een goede telefoon voor je kind te kopen.

Samsung Galaxy A5 (2017)

Er is weinig kans dat je een dure Galaxy S9 aan je kind wilt geven of een opvouwbare telefoon van Samsung die ze begin 2019 voor 2000 Euro op de markt gaan brengen.

Maar hoe zit het met de andere toestellen van Samsung? Smartfone voor kinderen Samsung Galaxy A5

De A-serie van Samsung is de laatste jaren met sprongen vooruit gegaan en de Galaxy A5 (2017) is een geweldige keuze als de telefoon van je kind. Echt een smartfone voor kinderen. Een 5,2-inch AMOLED-scherm wordt vergezeld door goede andere specificaties die je niet snel in de steek zullen laten. De kleuren van het scherm spatten er vanaf. Ideaal bij het kijken naar Youtube filmpjes. Het design is ook hier van metaal en glas, dus het is aan te raden een hoes te gebruiken. De telefoon is echter volledig IP68-gecertificeerd, dus het zal in staat zijn om een snelle duik onder water zonder problemen te overleven.De 3000mAh batterij is ook indrukwekkend, dus je kind wordt aan het eind van de dag niet met een lege batterij geconfronteerd. Samsung is natuurlijk een van de grootste fabrikanten van telefoons. Dus mooi dat er ook van Samsung een smartfone voor kinderen bestaat. Er bestaat zelfs ook een Kids stand op deze telefoon waardoor Android in een eenvoudige versie wordt weergegeven.

De prijzen van deze telefoons liggen op dit moment als volgt: iPhone SE (Plusminus 299 Euro) , Motorola G6 (Plusminus 189 Euro), Samsung Galaxy A5 (Plusminus 254 Euro)