True-fi app voor mobiele telefoon

True-fi app voor mobiel

Hoe laat je je koptelefoon of draadloze oortjes beter klinken? De True-fi app voor mobiele telefoon laat jouw goedkope koptelefoon klinken als een high-end koptelefoon. Het kopen van uitstekende koptelefoons kan een pijnlijke ervaring zijn voor je portemonnee. Maar er is nu hoop. De True-Fi mobiele app van Sonarworks laat abonnees andere hoofdtelefoons beluisteren vanuit hun eigen koptelefoon. Op dit moment heeft Sonarworks maar liefst 300 hoofdtelefoonmodellen in de app. Je kunt deze simuleren vanaf hun telefoon.


Misschien had je al eerder een dure Beats koptelefoon op het oog maar hield het bedrag van 300 a 400 Euro je nog tegen om hem aan te schaffen. Welnu, de True-Fi app kan de ervaring van zo’n dure koptelefoon dichterbij brengen, zonder hoge investering.

Er is in de app meer beschikbaar dan het simpelweg kiezen van een goede koptelefoon. Gebruikers kunnen ook hun luisterervaring aanpassen op basis van leeftijd. De software past hierbij de hoge tonen aan om frequenties buiten een specifiek gehoorbereik te verzachten.

Tijdens de huidige vroege toegangsperiode ondersteunt de True-Fi app voor de mobiele telefoon de hoogst mogelijke samplefrequenties, afhankelijk van het bronapparaat. Apple iPhone gebruikers profiteren van 96 kHz en hoger, terwijl Android-gebruikers luisteren met een frequentie van maximaal 48 kHz. Zodra de app is uitgebracht, ondersteunt deze een reeks indelingen, waaronder MP3, WAV, AAC (iOS en Android) en meer.

True-fi app voor mobiele telefoon beschikbaar in App store en Google Play

De True-fi app voor mobiele telefoon is later dit jaar beschikbaar via de App Store en Google Play voor $ 3,99 maand. Gebruikers kunnen ook een eenmalige aankoop van $ 99 doen. Degenen die al eigenaar zijn van de desktop app, krijgen een gratis levenslange upgrade voor de mobiele app.

De True-fi app voor mobiele telefoon ondersteunt o.a. koptelefoons van de volgende merken: AKG, Apple, B&O, Beats, Bose, Creative, JBL, JVC, Logitech, NAD, Panasonic, Philips, Pioneer, Razer, Roland, Samsung, Sennheiser, Skullcandy, Sony en Yamaha.

Probeer het gauw eens uit want de resultaten zijn verbluffend te noemen. Deze app geeft het zoeken naar de beste audio smartphones een heel andere dimensie.