Beste telefoon onder 200 Euro van 2019, Redmi Note 7

Een goedkope smartphone aanschaffen betekent niet langer dat je veel moet inleveren op de functies en de prestaties. Bij de beste telefoon onder 200 Euro van 2019 is dat ook het geval. Je krijgt veel specificaties voor je Euro’s. Vlaggenschip telefoons zijn duurder dan ooit in 2019, maar tegelijkertijd met het beter worden van telefoons uit het high-end segment worden budget telefoons ook steeds beter. Het is inmiddels zeer goed mogelijk om zeer goede een ​​mobiele telefoon te kopen voor minder dan € 200.

Een telefoon onder de 200 Euro te verkrijgen is en meer dan uitstekende specificaties biedt is de Xiaomi Redmi Note 7. Deze telefoon biedt op dit moment (november 2019) de beste waarde voor je geld. Xiaomi zal voor veel Nederlanders nog niet helemaal bekend klinken maar is toch echt wereldwijd 1 van de grootste smartphone fabrikanten. Beetje bij beetje veroveren zij ook de Europese markt.

Specs van de beste telefoon onder de 200 Euro (2019)

De Redmi Note 7 komt dicht in de buurt van het Mi vlaggenschip van Xiaomi, de Mi 9. De Redmi heeft een prachtig volledig glazen ontwerp en is voorzien van een indrukwekkende dubbele camera met 48MP lens.

Met een groot scherm van 6,3 inch en een batterij die echt meer dan een dag meegaat van 4000 mAh springt de telefoon er echt uit. Als je er dan bij optelt dat de telefoon ook nog gewoon een 3,5 mm hoofdtelefoon aansluiting heeft, een IR-blaster en een uitbreidbaar SD card geheugen is het plaatje compleet.

Bij een telefoon van onder de 200 Euro is het ook een stuk minder erg dat de telefoon niet waterdicht is en geen NFC heeft.