iPhone 11 releasedatum

Wanneer is de iPhone 11 releasedatum? Naarmate we dichter bij de herfst komen, beginnen de iPhone 11 geruchten steeds vaker door te dringen.

Het nieuwste gerucht komt van Mobile Fun dat drie modellen van iPhone 11 heeft gekregen, die de iPhone 11, 11 R en 11 Max vertegenwoordigen.

Deze replica dummies zijn vervaardigd in China en zijn gebaseerd op eerdere uitgelekte renders. In de volgende video zie je een snelle vergelijking van de drie iPhone-modellen met hun nieuwe vierkante camera opstellingen.

Een eenvoudige conclusie uit de video is dat alle 3 de telefoons ongeveer dezelfde afmetingen hebben als de drie 2018 iPhone-modellen, maar dan met een nieuwe vierkante camera-indeling. De iPhone 11R zal een dubbele camera opstelling hebben, terwijl de 11 en 11 Max een meer premium drievoudige camera opstelling zullen hebben.

De hardware laat verder zien dat alle drie de apparaten de True Tone-flitser van Apple zouden krijgen, maar de 11 R is de enige met een zichtbare microfoon. Natuurlijk zijn dit dummies en misschien weerspiegelen die details niet de officiële hardware. Dat gaan we pas zien bij de echte Iphone 11 releasedatum.

Iets interessants aan het ontwerp van de camera is het volgende. Naast het verhoogde vierkante gedeelte van de cameraserie, komt elke lens ook apart boven dit vierkant uit. Dit is een interessant ontwerp en we vragen ons af of dit met opzet is gedaan of een puur esthetische keuze is.

We vragen ons verder af of Apple het de iPhone “11” of de iPhone “XI” zal noemen. Het zou ons niet verbazen als Apple erop zou staan ​​het nummeringsschema voor Romeinse cijfers te behouden.

Overigens is het merk Olixar al zeer zeker dat de iPhone 11 er zo uit komt te zien. Zelfs zo zeker dat het al hoesjes voor de iPhone 11 verkoopt.