Op de Samsung Galaxy S11 releasedatum: S11 in 3 formaten

Galaxy_S11_releasedatum

De Samsung Galaxy S11 releasedatum is nog ver weg, toch is er alweer informatie over de nieuwe smartphone serie van Samsung beschikbaar. Het is nog maar een gerucht, maar omdat de bron (Evan Blass) zeer betrouwbaar is de moeite om het te vermelden. Evan Blass, die een zeer betrouwbare insider is in de telecombranche, heeft via zijn Twitter account melding gemaakt van de S11. Hij beweert dat de Samsung Galaxy S11 in 3 maten gaat verschijnen.

  • Eerst een kleine 6,2-inch of misschien 6,4-inch. Als Samsung zich aan zijn huidige naamgevingstraditie houdt, zou dit waarschijnlijk de S11e zijn.
  • Dan de normale Galaxy S11, waarvan gezegd wordt dat hij een 6,7-inch diagonaal scherm heeft.
  • En ten slotte de Samsung Galaxy S11+ model , met een 6,9 inch scherm.

Alle drie de panelen zullen afgerond zijn en dus niet geheel plat.

Evan Blass vermeldt verder ook dat de kleinere twee Galaxy S11-modellen worden aangeboden als een 5G versie, terwijl de Samsung Galaxy S11+ alleen 5G als optie heeft. Natuurlijk, met achterwaartse ondersteuning voor 4G-netwerken. Andere stukjes en beetjes informatie die we ook hebben gehoord over het volgende vlaggenschip van Samsung, is de plaatsing van een 108MP hoofdcamera, naast een 5X zoomperiscoopcamera. Dit laatste zal waarschijnlijk de kern vormen van een handelsmerk genaamd”Space Zoom”. Verder wordt er een Snapdragon 865 processor in de Galaxy S11-familie verwacht.

Samsung Galaxy S11 Releasedatum

Zoals verwacht kunnen we de nieuwe Galaxy S11 telefoons waarschijnlijk midden tot eind februari verwachten. En voor die tijd zullen er waarschijnlijk al veel meer details van de telefoons uitlekken, voorafgaand op de officiƫle lancering.