IKEA gaming meubels gelanceerd samen met ASUS

IKEA Gaming Meubels

De IKEA gaming meubels zijn eindelijk aangekondigd. Na de eerste lancering in China in het begin van het jaar, bevestigde het Zweedse bedrijf eindelijk de komst van de meubels naar de rest van de wereldmarkten. Beschikbaarheid van deze produkten in ons land is vanaf  1 oktober.

De collectie bestaat uit meer dan 30 artikelen, waarbinnen tot 6 verschillende productfamilies kunnen worden onderscheiden. De families zijn: LÅNESPELARE, MATCHSPEL, GRUPPSPEL, UTESPELARE, HUVUDSPELARE en UPPSPEL. De laatste serie is overigens gecreëerd in nauwe samenwerking met Republic of Gamers (ROG). Dit is een toonaangevend ASUS-merk in de gamingsector dat innovatieve, hoogwaardige hardware en apparatuur ontwerpt voor gamers. De overige families zijn door IKEA zelf ontwikkeld op basis van de kennis die is opgedaan tijdens deze samenwerking. IKEA zorgt hiermee voor een breed scala aan gameproducten. Deze producten voldoen aan de verschillende behoeften van gamers op het gebied van functionaliteit, design en prijs.

Door het beste van beide werelden te combineren, wil IKEA de spelervaring verbeteren door relevante, functionele, aantrekkelijke en betaalbare producten en complete speloplossingen aan te bieden. Deze oplossingen maken het voor iedereen makkelijk om een mooie gamers opstelling te maken, of ze nu ervaren of casual gamers zijn.

IKEA Gaming Meubels

Door het beste van beide werelden te combineren, wil IKEA de spelervaring verbeteren. Dit gebeurt door functionele, aantrekkelijke en betaalbare producten en complete speloplossingen te creëren. Deze nieuwe producten moeten het voor iedereen gemakkelijk maken om de gaming ruimte te maken die ze willen, of ze nu ervaren of casual gamers zijn.

Allereerst zullen we meubels kunnen vinden zoals boekenkasten, ladekasten tot de interessantste speeltafels en stoelen. Prijzen hiervan zijn van 49 Euro tot 499 Euro. Daarnaast is er een reeks accessoires met prijzen van 9 Euro tot 35 Euro. Denk hierbij aan bekerhouders, muiskabelhouders, nekkussentjes, een lichtring en andere kleinere producten. Deze accessoires verbeteren de ergonomie, het comfort en de prestaties van gamers.

Overigens zijn de produkten uit de UPPSPEL serie qua kleur (rood/zwart) heel goed te combineren met de al bestaande “TUF Gaming hardware van ASUS“.

GamesGames