Autosleutelfunctie voor Samsung Galaxy S21

Autosleutel functie voor Samsung Galaxy S21

Autosleutelfunctie voor Samsung Galaxy S21 – Samsung is begonnen met de uitrol van de security update voor de Galaxy S21 serie. Deze uitrol hiervan vindt op dit moment alleen nog maar plaats in Duitsland, de Filipijnen, India en Zuid – Korea. Deze nieuwe update is er voornamelijk voor bedoeld om kleine problemen op te lossen.

Echter, de website Tizenhelp.com heeft iets anders leuks ontdekt. Veel mensen gebruiken hun smartphone al om te betalen in winkels. Hoe cool zou het zijn als er nog een futuristische functie voor je smartphone bijkomt? In januari 2021 was deze functie al min of meer aangekondigd maar Tizenhelp heeft nu ontdekt dat met de nieuwe update je Galaxy S21+ of je Galaxy S21 Ultra als autosleutel kunnen gaan fungeren.

Je kunt met deze nieuwe functie je autosleutel registreren op Samsung Pass. Samsung Pass is een functie die je sinds een paar jaar kunt gebruiken op verschillende Galaxy telefoons. Je kunt met Samsung pass bijvoorbeeld wachtwoorden van websites en apps opslaan zodat je met je vingerafdruk kunt inloggen. Het registreren van je autosleutel kan op dit moment alleen als je een door Samsung ondersteunde auto hebt. Het gaat om dit moment om specifieke modellen van Audi, BMW, Genesis en Ford. Welke precieze modellen van deze merken support van deze functie krijgen is op dit moment nog niet bekend. Met deze autosleutelfunctie kun je de deuren van je auto gaan openen en sluiten met behulp van NFC. Ook kun je op deze manier de motor starten.

Wanneer autosleutelfunctie voor Samsung Galaxy S21 serie beschikbaar in Europa?

De autosleutelfunctie is op dit moment alleen na de update te gebruiken in thuisland Zuid Korea. De functie zal binnenkort ook beschikbaar komen in andere regio’s als Europa en de Verenigde staten.¬†Om te controleren of de laatste oktober-update beschikbaar is, ga je naar Instellingen. Vervolgens en controleer je of er een update beschikbaar is in de sectie Software-update. En wie weet zit de autosleutelfunctie voor Samsung Galaxy S21 serie er dan bij.

GALAXY S21 ULTRA

GALAXY S21 PLUS