Nieuwe foto van de Samsung Galaxy S10+ verschenen

Er is opnieuw een nieuwe foto van de Samsung Galaxy S10+ verschenen op de Chinese website Weibo. Deze nieuwe foto bevestigt de dat de Galaxy S10+ een dubbele camera’s aan de voorkant krijgt. De dubbele camera zit in de rechterbovenhoek. Je ziet ook aan deze nieuwe foto van de Galaxy S10+ dat de telefoon een hele hoge screen-to-body ratio heeft. De superdunne randen van de telefoon zijn duidelijk zichtbaar.

Op 20 februari gaat Samsung de nieuwe Galaxy S10+ telefoon onthullen. En ondanks dat dit toch al heel dichtbij is lekt er toch weer een nieuwe foto uit om de mensen nog enthousiaster te maken. Door deze nieuwe foto van de Samsung Galaxy S10+ is het fraaie design van de telefoon duidelijk zichtbaar. Een echte beoordeling van het toestel kun je natuurlijk pas maken als je het toestel in je handen hebt en de telefoon een tijdje hebt gebruikt, maar de foto is zeker iets om enthousiast over te worden.

Specificaties Samsung Galaxy S10+

Als alle eerdere geruchten kloppen gaat de Galaxy S10+ een zeer krachtige telefoon worden met een 6,4 inch beeldscherm, een Snapdragon 855 processor, 12 GB RAM aan intern geheugen en uitbreidbare opslag tot 1 TB.

Op 20 februari zal Samsung overigens ook de andere toestellen uit de Galaxy S10 serie onthullen. Dit geldt ook voor de Galaxy F. De Galaxy F is de eerste opvouwbare telefoon van Samsung.