Nieuwe manier om Spotify in de auto te luisteren

Nieuwe-manier-om-Spotify te gebruiken in Auto

Het is tijd voor een nieuwe manier om Spotify in de auto te beluisteren. Dat moet Spotify ook gedacht hebben want Spotify test op dit moment de bijgewerkte Car View-modus. Deze optie gaat ervoor zorgen dat je volledig handsfree kan luisteren naar Spotify. Het doel is natuurlijk om veiliger in de auto naar Spotify te kunnen luisteren. Hiermee eindigt het geklungel met je smartphone in de auto.

De afgelopen jaren heeft Spotify flink zijn best gedaan om het gemakkelijker te maken in de auto naar Spotify te luisteren. Je kunt bijvoorbeeld de Android Auto app of Apple Car Play gebruiken waarmee je Spotify kunt bedienen in de auto op een wat veiligere manier. Echter geen oplossing is tot nu toe helemaal ideaal.

Spotify is dus nu bezig onder de naam Car View de ultieme oplossing uit te testen. In sommige auto’s is deze Car View optie van Spotify al zichtbaar in de boordcomputer.

Volgens betrouwbare bronnen wordt de Car View van Spotify al automatisch ingeschakeld wanneer deze is aangesloten op de Bluetooth van de Volkswagen Passat. Wat je dan op je scherm ziet is volledig in lijn met Spotify’s huisstijl. In vergelijking met Spotify’s scherm van de webplayer op je smartphone of tablet zijn er wel iets minder keuzemogelijkheden.

Je kan de Car View modus uitschakelen per rit, maar er zal ook een mogelijkheid zijn om de Spotify Car View functie helemaal uit te schakelen. Aangezien er veel mensen zijn die op een toepassing zoals Car View voor Spotify in de auto zitten te wachten is het te hopen dat de testfase snel voorbij is. Tevens zou het mooi als de uitrol zich ook snel verplaatst naar andere merken en type auto’s.

Bestaande manieren om Spotify in de auto te luisteren

Huidige manieren om Spotify in de auto te luisteren zijn:

-Sluit Spotify aan op je autoradio met een kabel
-Speel Spotify Music in de auto via Bluetooth
-Stream Spotify in de auto via Android Auto of Apple CarPlay
-Speel Spotify Music via een Parrot