LG V40 in Nederland kopen is vanaf februari 2019 mogelijk

LG V40 in Nederland kopen

De LG V40 ThinQ in Nederland kopen is binnenkort mogelijk, heeft LG aangekondigd. De LG V40 ThinQ is begin februari aan te schaffen. De LG V40 ThinQ is voorzien van een 6,4 inch OLED scherm met een zeer hoge “screen to body ratio” met maar liefst een resolutie van 3.120 x 1.440. De LG V40 ThinQ heeft een IP-68 rating en is dus volledig waterdicht. De telefoon heeft ook een MIL-STD-810 certificaat en is hiermee schokbestendig volgens militaire standaarden.

De motor achter deze mooie telefoon is de snelle Qualcomm Snapdragon 845 processor. Gecombineerd met 6GB intern geheugen maakt het deze smarpthone een hele snelle smartphone. Het opslag geheugen valt uit te breiden vanaf de beschikbare 64GB.

Super audiogeluid

De LG V40 ThinQ is voorzien van een 32-bit Hi-Fi Quad DAC zodat de audio via een headset superhelder klinkt en van zeer hoog niveau is. Ook beschikt de telefoon over DTS:X 3D Surround Sound.

LG V40 ThinQ voorzien van AI en Google Assistant

De LG V40 is voorzien van Artificial Intelligence (AI) en Google Assitent. Deze combinatie zorgt ervoor dat het toestel gedurende de tijd zich gaat aanpassen aan de gebruiker.  De smartphone heeft een aparte knop waarmee Google Assisten geactiveerd kan worden.

3 camera’s waaronder groothoeklens

De LG V40 ThinQ heeft aan de achterkant  3 camera’s.  Een normale 12-megapixelcamera, een 16-megapixelcamera met een groothoeklens en een 12-megapixelcamera met een lens die kan inzoomen. Aan de voorkant is de LG V40 ThinQ voorzien van een dubbele selfie camera met  8-megapixel en 5-megapixel lens. Een van deze 2 is ook uitgevoerd met groothoeklens zodat je met al je vrienden op de selfie past.

Al met al heeft LG weer een zeer fraaie telefoon afgeleverd.

Voor welke prijs de LG V40 in Nederland kopen?

De verkoopadviesprijs van de LG V40 ThinQ bedraagt 899 euro. De telefoon is echter al voor een veel lager bedrag te bestellen in diverse winkels. Op de prijs kan je al meteen een korting ontvangen want als je bestelt tijdens de pre-order periode die loopt tot midden februari krijg je een mooi cadeau. Het betreft een LG WK7 slimme speaker van LG met Google Assistant.