Problemen met de Pixel 3 en 3 XL van Google tijdens het bellen

Problemen met Google Pixel 3

Onlangs zijn er zijn problemen met de Pixel 3 gemeld. Ook toen de Google Pixel 2 en Pixel 2 XL de lanceerde, waren er veel verschillende problemen aan de hand met de twee apparaten.

Er was zelfs een specifiek advocatenkantoor dat eigenaren van deze telefoons zocht die er problemen mee hadden. Het advocatenkantoor wilde een gezamenlijke rechtszaak aanspannen tegen LG, HTC (de fabrikanten van de tweede generatie Pixels) en Google. Uiteindelijk bracht Google de nodige software-updates uit om beide apparaten te repareren en werd dit voorkomen.

Problemen met de Pixel 3

Echter, in oktober werd er door veel gebruikers melding gemaakt van een “zoem” in de Google Pixel 3 XL. En in november was er een flikkerend scherm waar te nemen bij Google Pixel 3 gebruikers.

Er is nu weer een nieuw probleem bijgekomen. Deze keer hebben de problemen betrekking op de telefoonverbinding op zowel de Pixel 3 als de Pixel 3 XL. Sommige gebruikers klagen dat ze niemand kunnen horen praten gedurende de eerste paar seconden van elk gesprek. En zelfs wanneer de telefoon werd omgeruild voor een nieuw exemplaar, deed hetzelfde probleem zich voor.

Er zijn nog andere problemen met de 2018 Pixels als het gaat om telefoontjes. Er zijn eigenaren van de Pixel 3 XL die meldden dat hun telefoon werd beïnvloed door een schokkerig geluid, verbroken woorden, extreme echo en perioden van volledige stilte. Deze problemen doen zich niet constant voor en maar met tussenpozen. Het terugzetten van het toestel naar de fabrieksinstellingen helpt helaas niet.

Google geeft aan dat ze enkele updates zullen gaan sturen om de problemen op te lossen. Een paar gebruikers geven aan dat de laatste decemberupdate de problemen met de verbindingsmogelijkheden voor gesprekken heeft verbeterd. Maar voor de meerderheid van Pixel 3- en Pixel 3 XL-bezitters die klagen over problemen met het voeren van telefoontjes, blijven de problemen bestaan tot op dit moment bestaan. Wanneer komt Google met een goede oplossing?