Wat is de releasedatum van de Motorola G7?

Releasedatum Motorola G7

De releasedatum van de Motorola G7 gaat binnenkort bekend gemaakt worden. Motorola bereidt zich voor om de Moto G7 serie aan te gaan kondigen. Er zijn foto’s gelekt van de Moto G7, G7 Plus, G7 Power en G7 Play dankzij DroidShout.com. Alles wijst dus op een snelle bekendmaking van de releasedatum van de Motorola G7.

Het meest opvallende verschil dat we kunnen zien ten opzichte van de Motorola G6 serie is een scherm met een “notch” met zwarte randen. De Moto G6 had een perfect rechthoekig scherm met randen die overeenkwamen met de kleur van het model.
Er zijn eigenlijk twee soorten “notch” bij vier G7-modellen. De G7 en G7 Plus hebben een traanvormige “notch”. Daarentegen heeft de G7 Play een grote “notch” heeft met een enkele selfiecamera en een aan de voorzijde gerichte flitser.

De Moto G7 krijgt slechts één camera aan de voorzijde, ondanks dat er voldoende ruimte is voor een LED flitsermodule. Wat de hoofdcamera’s betreft, hebben zowel de Moto G7 als de G7 Plus horizontaal geplaatste dubbele camera’s, terwijl de G7 Play en G7 Power alleen een enkele camera aan de achterzijde hebben. Ten slotte zullen de laatste twee modellen een vingerafdruksensor hebben die geplaatst is in het Motorola logo.
De Moto G7 zal varianten hebben met 4 GB intern+ 64GB storage voor Azië en India, terwijl Europa, Australië, Nieuw Zeeland en JPG 3 GB intern + 64 GB storage zullen krijgen. Noord- en Latijns-Amerika krijgen 3 GB intern met de keuze uit 32 GB of 64 GB voor wat betreft de opslagruimte.
De G7 Power gaat zelfs een ​​5.000 mAh batterij krijgen, dus hiermee ga je wel een aantal dagen doorkomen.

Releasedatum van de Motorola G7

De Moto G6 werd gelanceerd in april 2018 met de G6 Plus. De G6 Play-modellen kwam in mei 2018 uit. Het is dus zeer aannemelijk dat Motorola de nieuwe Motorola G7 serie aan het eind van het eerste kwartaal of vroeg in het tweede kwartaal gaat uitbrengen. Aankondiging van de Motorola G7 uiteraard zal dus iets eerder in het jaar plaatsvinden.