Redmi Note 7 nu al succes

Redmi Note 7 nu al succes

De Redmi Note 7 is nu al een succes. De Redmi Note 7 werd vorige week geïntroduceerd met 48 MP camera en Snapdragon 660 chipset voor een ontzettend lage prijs van 130 Euro (omgerekend vanaf Chinese Yen). Redmi heeft veel vertrouwen in de telefoon. De productmanager van Redmi heeft aangekondigd dat hij eind januari 1 miljoen exemplaren heeft verkocht.

Fans van Redmi vroegen zich al hardop af of het bedrijf klaar is voor de toevloed van kopers, maar Wang Teng, de productmanager van Xiaomi, heeft gegarandeerd dat er voor de eerste maand 1 miljoen eenheden beschikbaar zullen zijn.

Waarom Redmi Note 7 nu al een succes is?

De Redmi Note 7 is leverbaar in drie kleuren en drie geheugenvariaties. De basisversie van 150 Euro is leverbaar met 3GB/32 GB geheugen, terwijl het meest uitgebreide model met 6GB/64 GB is voor 180 Euro. Er is ook de mogelijkheid om een snellader van 18 W aan te schaffen voor heel weinig geld.

De woorden van de productmanager van Redmi vormen het zoveelste bewijs dat de Chinese smartphonemerken andere delen van de wereld ook willen veroveren. En doen ze steeds met uitstekende telefoons voor weinig geld. Steeds meer mensen zullen zich gaan afvragen of de aanschaf van de nieuwste iPhone het geld wel waard is. Je kan namelijk een Chinese tegenhanger met vergelijkbare specificaties kopen voor slechts 25% van de prijs van die iPhone.

Conclusie is dat de smartphonemarkt steeds meer een markt voor kopers is. Goedkope telefoons waren voorheen altijd van mindere kwaliteit maar die tijd is geweest. Geen wonder dus dat de Redmi-Note 7 nu al een succes is. Welke Chinese smartphone heeft u op het oog?