Opnieuw foto Sony Xperia XZ4 uitgelekt

Releasedatum Sony Xperia XZ4

Sony Xperia XZ4 zal waarschijnlijk volgende maand officieel worden gepresenteerd tijdens het MWC in Barcelona en zal de eerste vlaggenschiptelefoon van het Japanse bedrijf voor 2019 zijn.

We weten nu dat de Xperia XZ4 heel speciaal zal zijn, met een 6,5-inch beeldscherm en 21: 9-beeldverhouding en de metalen behuizing. Er is vandaag een foto opgedoken van het nieuwe toestel, dat de voorkant van de Sony Xperia XZ4 laat zien.

Het foto is niet van een hele hoge kwaliteit. We kunnen de navigatiebalk van Android 9 Pie zien, terwijl de rest de klassieke interface van Sony laat zien.

Wat opvalt is de aanwezigheid van een kleine doorzichtige balk aan de zijkant van het scherm. Deze kun je waarschijnlijk gebruiken voor de Side sense-functie. Deze functie zat ook al op de Xperia XZ3? Voor degenen die onbekend zijn met Side sense. Side sense is een functie van de smartphone die het gebruik met één hand vergemakkelijkt. Dit alles door de randen van het apparaat aan te raken.

Begin vorige maand waren er ook al foto’s uitgelekt van de Sony Xperia XZ4 compact.

Door de aanstaande lancering van de Sony Xperia XZ4 dalen de Sony Xperia XZ3, de XZ2 Premium met 4K beeldscherm en de Sony XA2 snel in prijs.