Telefoons met de beste batterijduur | Herfst 2020

Smartphone-beste-accuduur-batterijduur

Hoewel smartphones steeds beter worden, is een aspect dat soms vergeten wordt, de levensduur van de batterij. Veel fabrikanten geven voorrang aan slankere smartphones boven grote batterijen. Maar er zijn toch een aantal telefoons die een zeer lange batterijduur hebben. De telefoons in deze lijst van telefoons met de beste batterijduur zijn overal verkrijgbaar. Het goede nieuws is dat je niet eens een duur vlaggenschip hoeft te kopen om een telefoon met een grote accuduur te krijgen. Sommige budgettelefoons hebben enkele van de grootste batterijen.

1. Moto G8 Power

Capaciteit: 5.000 mAh | Laadvermogen: 15W bedraad

Met de Moto G8 Power zou je het tussen twee oplaadbeurten twee of meer dagen moeten kunnen volhouden. Motorola beweert zelfs dat je maximaal drie dagen kan redden, wat een opmerkelijk lange tijd is. Het is niet de snelste bij het opladen en er is geen draadloos opladen, maar de lange levensduur maakt dat meer dan goed. Andere specificaties zijn een 6,4-inch 1080 x 2300-scherm, een Snapdragon 665-chipset uit het middensegment, 4 GB RAM en een camera met vier lenzen.

MEER INFO OVER MOTO G8 POWER


2. Samsung Galaxy S20 Ultra

Capaciteit: 5.000 mAh | Laadvermogen: 45W bedraad / 15W draadloos

De Samsung Galaxy S20 Ultra is het ultieme vlaggenschip zonder compromissen, en dat geldt ook voor de batterij van maar liefst 5.000 mAh. Dat geeft deze telefoon heel veel leven tussen het opladen door. De Samsung Galaxy S20 Ultra heeft topspecificaties, een camera met vier lenzen geleid door een opmerkelijke 108 MP-sensor, een enorm 6,9-inch scherm van 1440 x 3200 en zo ongeveer al het andere dat je redelijkerwijs van een vlaggenschip telefoon zou kunnen verwachten.

MEER INFO OVER GALAXY S20 ULTRA

Samsung Galaxy S20 Ultra


3. Samsung Galaxy A90 5G

Capaciteit: 4.500 mAh | Laadvermogen: 25W bedraad
Ondanks het feit dat de Galaxy A90 een kleinere batterij heeft dan de Galaxy S20 gaat hij toch langer mee. De Galaxy A90 combineert zijn grote batterij namelijk met mindere specificaties waardoor de telefoon minder energie van de batterij verbruikt. De Galaxy A90 5G kan daarom tot ongeveer twee dagen meegaan tussen oplaadbeurten als je voorzichtig bent, hoewel dat cijfer waarschijnlijk zal dalen als je 5G gaat gebruiken.De Samsung Galaxy A90 5G heeft een middenklasse Snapdragon 855-chipset, plus tot 8 GB RAM en een camera met drie lenzen.

Samsung Galaxy A90 5G


4. OnePlus 8 Pro

Capaciteit: 4.510 mAh | Laadvermogen: 30W bedraad / 30W draadloos

De OnePlus 8 Pro is de eerste OnePlus-telefoon die draadloos opladen ondersteunde, en hij doet dit met snelheden van 30 W, dus je kunt hem snel gebruiken, zelfs zonder kabel.Dat is goed, want met 4.510 mAh kan de OnePlus 8 Pro stroom opslaan en daardoor gaat de OnePlus 8 Pro ruim een dag mee, zelfs bij intensief gebruik. Bij lichter gebruik is zelfs een tweede levensdag haalbaar.De OnePlus 8 Pro blinkt ook uit op een aantal andere gebieden, dus het is een geweldige koop, wat je maar wilt van je telefoon. Het heeft een scherp 6,78-inch scherm met een soepele vernieuwingsfrequentie van 120 Hz, een camera met vier lenzen, topvermogen geleverd door een Snapdragon 865-chipset, tot 12 GB RAM, waterbestendigheid en een stijlvol ontwerp.

MEER INFO OVER ONEPLUS 8 PRO

OnePlus 8 Pro


5. Huawei P40 Pro

Capaciteit: 4200 mAh | Laadvermogen: 40W bedraad / 27W draadloos

De Huawei P40 Pro is het Huawei vlaggenschip op het moment van schrijven. De batterij is een 4.200 mAh batterij. Die is niet zo groot als de batterijen van sommige telefoons in deze lijst, maar deze batterij zou gewoon 2 dagen mee kunnen gaan. Dit is erg indrukwekkend gezien de specificaties van de telefoon en hij behoort dan ook tot de telefoons met de beste batterijduur. De Huawei P40 Pro ondersteunt ook snel opladen, met of zonder snoeren, zodat hij snel wordt opgeladen, en er is ook 27 W omgekeerd draadloos opladen, dus hij is ook geschikt als oplaadstation voor andere apparaten. Naast de batterij krijg je een 6,58-inch scherm van 1200 x 2640, een krachtige Kirin 990-chipset, een geweldige camera met vier lenzen en een prachtig ontwerp.

MEER INFO OVER HUAWEI P40 PRO

Huawei P40 Pro