Cryptocurrency app voor je smartphone | De beste keus

Crypto-App-Smartphone

Wat is nou eigenlijk de beste cryptocurrency app voor je smartphone? Als je handelt in cryptomunten wil je dat natuurlijk ook kunnen doen als je onderweg bent. En je wilt natuurlijk dezelfde informatie krijgen die je hebt als je thuis op je computer in crypto aan het handelen bent.

Binance heeft de beste cryptocurrency app voor je smartphone

Binance is een van de toonaangevende cryptocurrency exchanges als we praten over aantal gebruikers en handelsvolume. De “exchange” staat tevens bekend om de laagste transactiekosten. Binance heeft ook zijn eigen munt. De Binance-munt (BNB).

Als je je hebt aangemeld bij Binance krijg je toegang tot services via een desktop-applicatie die draait op Windows en MacOS. Daarnaast heeft Binance ook een hele goede een cryptocurrency app voor je smartphone die compatibel is met Android en iOS. De cryptocurrency app voor je smartphone van Binance heeft een vriendelijke gebruikersinterface en is eenvoudig in gebruik. Met de app kunnen gebruikers hun handelsgeschiedenis en openstaande orders zien. Tevens kun je cryptomunten kopen en verkopen en bekijken met hun totale tegenwaarde in Amerikaanse dollars of Euro’s. Je kunt eenvoudig handelen met behulp van een limietvolgorde, marktorder en stop-limietfuncties.

De cryptocurrency app voor je smartphone van Binance wordt gezien als als de beste crypto-app, omdat deze zeer snel en gebruiksvriendelijk is. Een uitstekende keuze dus om crypto veilig en snel te verhandelen als je onderweg bent.

Bovendien kun je als gebruiker van de Binance app genieten van meer dan 350 handelsparen. Bovendien geeft de app je de mogelijkheid om favoriete handelsparen toe te voegen. Hierdoor heb je gemakkelijk toegang tot je favoriete munten. De Android-app kan worden gedownload uit de Play Store. De iOS-app kan worden gedownload vanuit de App store en via de Binance-website door een QR-code te scannen.

Combineer je deze app met een Samsung Galaxy S10 zit je helemaal goed. Deze telefoon is namelijk de enige telefoon met een beveiligde crypto wallet ingebouwd. Op die manier ben je helemaal gereed om onderweg te gaan handelen in je favoriete crypto.