Verbeterde versie van de Galaxy A70 komt er aan

Samsung-Galaxy-A70S

Een verbeterde versie van de Galaxy A70 zal binnenkort worden geïntroduceerd. De Samsung Galaxy A70 is nog maar net verkrijgbaar, maar volgens inside information staat het toestel op het punt een hardware-update of zelfs een volwaardige opvolger genaamd Galaxy A70S te krijgen.


De meest uitspringende verandering zal bij de camera zijn. Naar verwachting zal dit het eerste toestel zijn met een 64MP sensor in de camera. Volgens verschillende bronnen zal de Galaxy A70S in de tweede helft van 2019 worden uitgebracht met de nieuwe GW1 64MP camerasensor. Het is een camera die vier aangrenzende pixels in één combineert voor betere details. Hierdoor zul je minder omgevingsruis hebben in situaties met weinig licht. Tevens is er een beter dynamisch bereik.

Dit hele verhaal is volledig in lijn met de nieuwe strategie van Samsung om nieuwe technologieën te introduceren in de middenklasse smartphones. Zijn de nieuwe technologieën een succes dan worden zij ook in het high-end segment geïntroduceerd. Dit is dus ook de tactiek bij de verbeterde versie van de Galaxy A70.

Smartphone-camera’s evolueren in hoog tempo. Het is dan ook niet verwonderlijk dat juist de camera het speerpunt is van de verbeterde versie van de Galaxy A70.

Er valt een hoop te verwachten van Samsung op cameragebied de komende tijd. De introductie van de Galaxy A90 springt daarbij in het oog. De Galaxy A90 zal worden voorzien van een ronddraaiende camera. Die zowel als gewone camera als selfie camera zal dienen. De glijdende en roterende technologie is een innovatieve functie in deze midrange smartphone.