Galaxy S10 heeft 3,5 mm jack poort

Galaxy S10 krijgt een koptelefoon aansluiting

Het is nu zeker, de Galaxy S10 krijgt een koptelefoon aansluiting.

Met iets meer dan een week tot Samsung de Galaxy S10 gaat aankondigen, lekte er weer informatie uit over de nieuwste telefoon van Samsung. En ja hoor, een van de belangrijkste vragen voor velen is beantwoord met deze laatste gelekte foto door Evan Blass. De foto die op Twitter is gepost, is een afbeelding van de fysieke banner die ze tijdens de presentatie op de achtergrond zullen hebben staan.

De afbeelding toont de Galaxy S10 van onderen. Hierdoor wordt definitief duidelijk: de Galaxy S10 krijgt een koptelefoon aansluiting. Op de foto zie je de koptelefoon aansluiting links van de USB-C-oplaadpoort duidelijk zichtbaar. Fans van de Galaxy S telefoons kunnen hun vaste koptelefoon dus nog lekker gebruiken, de komende tijd. Verder is op de afbeelding de al verwachte dubbele selfie camera zichtbaar. Deze dubbele selfie camera bevindt zich in het beeldscherm.

Omdat dit de tiende verjaardag van de Galaxy S telefoon is, worden er naar verwachting heel veel nieuwe functies door Samsung geïntroduceerd op 20 februari.