Beste smartphone onder de 100 Euro – 2019

Nokia-2.2-Beste-Smartphone-onder-100-Euro-2019

De beste smartphone onder de 100 Euro, hoe vindt je die? De nieuwe Nokia 2.2 is een uitstekend toestel, en kun je inderdaad voor minder dan 100 Euro aanschaffen.

Specs van de beste smartphone onder de 100 Euro

Nokia biedt voor deze zeer aantrekkelijke prijs niet alleen een mooi uiterlijk maar ook Android One besturingssysteem en een verwisselbare batterij. Verder heeft de Nokia 2.2 smartphone een 5,7 inch beeldscherm met een screen-to-body ratio van 79%. Dus zelfs in het budget segment hoef je niet per se een telefoon te kopen met dikke zwarte balken aan de randen.

De camera van de Nokia 2.2 is zeer prima te noemen voor een telefoon van deze prijs. De hoofdcamera heeft 13 Megapixel, de selfiecamera 5 megapixel. Video opnemen gaat in een zeer goede kwaliteit, maar wel zonder beeldstabilisatie. Video opnemen gaat met zowel frontcamera als hoofdcamera in een goede kwaliteit. De telefoon stabiliseert de beelden niet automatisch.

Ook heeft de telefoon nog een 3,5 mm aansluiting voor een koptelefoon wat je op veel high-end smartphons al niet meer terugziet. Een vingerafdrukscanner is niet aanwezig bij deze smartphone onder de 100 Euro.

Concurrentie voor Nokia in budget-segment

Nokia heeft in het segment rond de honderd euro zeer weinig concurrentie van grote smartphonemerken. Voor dat bedrag kun je verder smartphones van minder bekende fabrikanten als Wiko, Alcatel en Gigaset kopen.

Wil je gewoon kunnen bellen, mailen, internetten, foto’s maken en appen dan kun je prima uit de voeten met deze smartphone onder de 100 Euro, de Nokia 2.2. Voordeel van de Nokia 2.2 is dat hij voorzien is van Android One, waardoor je lange tijd blijft voorzien van updates.