Call Of Duty Modern Warfare PS5 upgrade

Call Of Duty Modern Warfare PS5 upgrade

Een recent gelekt screenshot geeft aan dat Call Of Duty: Modern Warfare vorig jaar mogelijk een geüpgradede versie voor de  op de PlayStation 5 krijgt. Een recent lek geeft dus aan dat Call Of Duty: Modern Warfare misschien wel de nieuwste game van de laatste generatie is die een update voor de PlayStation 5 krijgt.

[products columns=”4″ attribute=”Playstation 5″ terms=”consoles,games” orderby=”term”]

De volwaardige Call Of Duty Modern Warfare PS5 upgrade zou volledig gebruik maken van de geavanceerde grafische kracht van de PS5. Tevens zal de upgrade game verbeterende functies hebben. Hierbij moet je denken aan extra feedback vanaf de PS5 DualSense-controller. In feite hebben veel opmerkelijke titels van de laatste generatie al volledige versies op de PS5 gekregen. Sommige games zijn zelfs gratis beschikbaar voor degenen die eerder de PS4-versies hebben gekocht. Een remaster van de huidige generatie van Marvel’s Spider-Man wordt bijvoorbeeld als bonus aangeboden met de Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition voor PS5. Ook heeft Capcom onlangs Devil May Cry 5: Special Edition uitgebracht. Hiermee kunnen spelers in de rol van oude franchise anti-held Vergil terugkeren.

Nu ook Call of Duty Modern Warfare PS5 upgrade

Nu lijkt het er dus ook op dat Call Of Duty: Modern Warfare zich bij die lijst zou kunnen voegen, zoals gesuggereerd door een afbeelding die gisteren is gelekt. De afbeelding is gelekt door de gerenommeerde gaming guru Okami op Twitter. Deze schermafbeelding bevat het dashboardscherm van Call Of Duty: Modern Warfare op PlayStation 5. De game lijkt een optie te bevatten voor een PS5-editie van de game. Er is nog niet veel bekend over wat dit zou kunnen inhouden, maar het gerucht gaat dat een PS5-versie van Call Of Duty: Modern Warfare een verbeterde framerate van 120 fps zou hebben. Tot dusverre is er geen officiële bevestiging van Activision over de nauwkeurigheid van dit gerucht.

Call Of Duty Modern Warfare PS5 upgrade

Zelfs maanden na de release afgelopen augustus blijft Call Of Duty: Modern Warfare een van de best verkochte titels van 2020. Activision biedt fans nog steeds nieuwe content voor de game, zoals het angstaanjagende multiplayer-evenement ‘Haunting Of Verdansk’ in oktober. Hierin nemen spelers het op tegen de gecombineerde horror van Saw’s Jigsaw en Texas Chainsaw Massacre’s Leatherface. Bovendien werd Modern Warfare’s Season 6 Battle Pass DLC met nog eens twee weken verlengd na een moeizaam begin in september.

Het is mogelijk dat de afbeelding die verwijst naar een PS5 upgrade van Call Of Duty: Modern Warfare nep is. Echter, Okami heeft in het verleden meerdere correcte voorspellingen gedaan. Bijvoorbeeld de nieuwste Call Of Duty-game met de titel Call Of Duty: Black Ops Cold War. Mocht dit allemaal kloppen, dan kunnen fans in de nabije toekomst uitkijken naar een verbeterde versie van één van de meest recente en succesvolle games op hun gloednieuwe Playstation 5.

GamesGames