Nieuwe foto’s van de Samsung Galaxy S10

foto's van de Samsung Galaxy S10

Er zijn nieuwe foto’s van de Samsung Galaxy S10 verschenen. Hoewel de echte Samsung liefhebbers nog een maand geduld moeten hebben, zijn er toch nu al nieuwe foto’s verschenen. Want 20 februari is pas de dag dat Samsung de Galaxy S10 echt lanceert.

Hoe dichter bij 20 februari, hoe meer de spanning toeneemt. Toch hebben we hebben hier alvast een paar nieuwe foto’s van de Samsung Galaxy S10 en Galaxy S10 + om de nieuwsgierigheid nog iets meer te prikkelen.

Zoals je kunt zien heeft de Galaxy S10 aan de voorzijde één camera die zich bevindt rechts bovenin het beeldscherm. Bij de Galaxy S10+, zijn er twee camera’s aan de voorkant, ook rechts bovenin het beeldscherm. Beide apparaten worden geleverd met een USB Type-C-poort en ook met een 3,5 mm-audio poort om naar muziek te luisteren. Wat verder opvalt zijn de zeer dunne schermranden van het toestel. Dit zal ongetwijfeld een hoge screen-to-body ratio opleveren.

Bron: AllAboutSamsung

Aan de achterkant van beide telefoons bevinden zich 3 camera’s, die horizontaal naast elkaar zijn geplaatst. Er is verder geen informatie bekend gemaakt over de specificaties van die camera’s. Hier zal je dus nog wat geduld moeten uitoefenen. De kans is groot dat het bij de specificaties blijft die in juli 2018 door Samsung zijn gepubliceerd.


Bron: AllAboutSamsung

Als er tussen nu en 20 februari nog meer bekend wordt over de S10 en de S10+ dan laten we dat uiteraard nog zien om de spanning nog wat verder op te bouwen.

De Samsung Galaxy S10 is de tiende vlaggenschip smartphone uit de succesvolle Galaxy S reeks. De Galaxy S reeks telefoons hebben Samsung door de jaren heen geen windeieren gelegd. Door deze reeks toestellen heeft Samsung al die tijd kunnen wedijveren met concurrent Apple. Zal de Samsung Galaxy S10 populair genoeg zijn om Huawei achter zich te houden? Huawei is de laatste jaren bezig aan een enorme opmars en is wereldwijd na Samsung nu het 2e smartphonemerk. Gebaseerd op aantal verkochte smartphones.