Unboxing evenement in India | ONEPLUS 6T

OnePlus is al vanaf het begin van het bedrijf erg populair in India. Het merk kreeg vanaf het begin een ongekende respons van de Indiase gemeenschap. Hierdoor konden ze Samsung en Apple overtreffen om in India het grootste smartphonemerk te worden. OnePlus staat bekend om het organiseren van community evenementen. Vorig jaar was er een Star Wars-evenement en dit jaar haalde OnePlus een Guinness World Record voor het hoogste aantal gelijktijdige “unboxings” tijdens een unboxing evenement.

Unboxing evenement

Twee dagen na de introductie van de OnePlus 6T in India, hield OnePlus een groot “unboxing” evenement in Mumbai, India. Degenen die deelnamen aan het “unboxing” evenement kregen hun telefoons 2 dagen eerder dan dat de telefoon officieel uitkwam in India. Voorwaarde was dat ze vooraf een unit hadden gereserveerd bij Amazon India. En om het aantrekkelijker te maken, kregen ze bij deze bestelling ook een gratis set Bullets Type-C oortelefoons.
Ook kwam er een Amazon-cadeaubon ter waarde van 1.500 Indiase Roepie mee met de levering, wat gelijk is aan ongeveer 25 Euro.Natuurlijk overtroffen de fans alle verwachtingen en hielpen ze OnePlus om geschiedenis te schrijven. Volgens OnePlus India, slaagden ze erin het record te breken door tegelijkertijd 559 OnePlus 6T smartfones te “unboxen”. Dit klinkt niet als een groot aantal, maar het is echt de eerste keer dat er zoveel mensen samen kwamen om tegelijkertijd een telefoon uit te pakken.
Vikas Agarwal, General Manager van OnePlus India, zei: “Bij OnePlus werken we constant aan het creëren van een geweldige gebruikerservaring die verder gaat dan het apparaat zelf en de recente poging tot GUINNESS WORLD RECORDS was zo’n streven. Het was echt een hartverwarmend moment om honderden leden van de OnePlus gemeenschap samen te zien komen om geschiedenis te schrijven. “

Rishi Nath, toezichthouder namaens GUINNESS WORLD RECORDS zei: “Ik was verbaasd over het soort energie en enthousiasme dat werd getoond door de OnePlus gemeenschap. Het is duidelijk voorbeeld van de populariteit van het merk OnePlus in India.”

Lees meer over de specificaties in ons eerder geschreven stuk bij de introductie van de OnePlus 6T