OnePlus 8T | Nieuwe details uitgelekt van deze telefoon

OnePlus 8T

Er zijn details uitgelekt van de 8T van OnePlus. De foto’s tonen het aanstaande ontwerp van de smartphone van OnePlus.
OnePlus zal deze telefoon naar verwachting eind september of begin oktober lanceren. OnePlus maakt zich op om de OnePlus 8T binnenkort te lanceren, en een nieuw gerucht laat ons zien hoe het eruit zou kunnen zien. Deze weergaven zijn ons aangeboden door OnLeaks in samenwerking met Pricebaba. De afbeeldingen komen overeen met een eerder uitgelekte afbeelding die een geperforeerd scherm liet zien. Nu zien we ook de nieuw ontworpen cameramodule te zien. De verandering is niet verbluffend, maar het is ongeveer gelijk aan wat we van een T-model OnePlus-telefoon verwachten.

Specificaties OnePlus 8T

Qua specificaties heeft de OnePlus 8T een 6,55-inch AMOLED-scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz. Het heeft een quad-camera-indeling, zoals weergegeven in de afbeelding. De telefoon heeft een 48 MP hoofdcamera, een 16 MP groothoekcamera, een 5 MP macrocamera en een 2 MP portretschieter om de set af te ronden. Het wordt aangedreven door Qualcomm’s Snapdragon 865+ processor en wordt aangevuld met 8 GB RAM met 128 GB opslag. Het heeft een forse batterij van 4.500 mAh, maar OnePlus voegt ook een warp-lading van 65 W toe aan deze telefoon. Alles bij elkaar genomen zal deze smartphone niet te lang aan de oplader zitten om een volle batterij te krijgen.

Wat betreft de lancering wordt verwacht dat de smartphone uiterlijk half oktober zal worden aangekondigd. Het heeft OxygenOS 11 aan boord, maar er is nog geen informatie over mogelijke prijzen. De OnePlus 8T wordt bij de lancering dit jaar de vierde telefoon van OnePlus. Het bedrijf had de OnePlus 8, 8 Pro en daarna de OnePlus Nord gelanceerd.

We zullen zien of de OnePlus 8T een verbetering is ten opzichte van de OnePlus 8. Als de 8T is uitgekomen zullen de telefoons ongetwijfeld flink met elkaar worden vergeleken.