Prijs van de Galaxy Note 10 uitgelekt

De Samsung Galaxy Note 10 en Note 10 Plus zijn telefoons waar enorm naar wordt uitgekeken. Ze gaan het levenslicht zien in de tweede helft van 2019. Op 7 augustus om precies te zijn is de releasedatum van de Galaxy Note 10. De prijsstelling van deze smartphones blijft nog steeds een belangrijke vraag, maar het lijkt er nu op dat we een beeld hebben van wat ons in Europa te wachten staat.

WinFuture-journalist Roland Quandt heeft bevestigd dat de Galaxy Note 10 en Note 10 Plus zullen beginnen met opslagmogelijkheden van 256 GB in Europa. Verder krijgt het standaardapparaat volgens de retailers een adviesprijs van 999 euro, terwijl de Plus-variant naar verluidt een prijs heeft van 1.149 euro.

Het is mogelijk dat de uiteindelijke prijs van Samsung iets kan veranderen. Ongetwijfeld zullen bepaalde retailers hun eigen deals en prijsverschillen hebben. In elk geval geeft dit ons een goed beeld van wat ons te wachten staat wanneer de Galaxy Note 10-serie naar Europa komt. De prijzen in andere regio’s zullen waarschijnlijk verschillen vanwege belastingen en andere factoren.

Prijs van de Galaxy Note 10

WinFuture merkt verder op dat de 128 GB Galaxy S10 Plus in Europa is gelanceerd voor 999 euro. Je krijgt dus dubbele opslag voor dezelfde prijs door te kiezen voor de standaard Galaxy Note 10.

Van de Galaxy Note 10-serie wordt verwacht dat deze een in het midden gemonteerde uitsparing voor een “notch” camera heeft. Verder zal de telefoon uitgevoerd zijn met een Exynos 9820 of Snapdragon 855-chipset. De Note 10 is verder voorzien met een Bluetooth-compatibele S-Pen. Recente lekken suggereren ook dat de 3,5 mm-poort en de Bixby-sleutel niet beschikbaar zijn in het nieuwste vlaggenschip van Samsung.

Kies voor de standaard Note 10 en je krijgt een ​​6,4-inch display. Bij de Plus-variant krijg je een ​​6,7-inch scherm. Andere geruchten geven aan dat de Plus onder meer een grotere batterij en vier achtercamera’s heeft. De standaardversie zal 3 camera’s op de achterkant hebben.