Redmi Note 7 Pro verschijnt binnenkort

Redmi Note 7 Pro

De Redmi Note 7 Pro van Xiaomi met modelnummer M1901F7BE is vandaag met belangrijke specificaties en afbeeldingen waargenomen in de lijst van het Chinese certificeringsorgaan TENAA.

Het toestel is verschenen met voorlopige specificaties in de database van de Chinese regelgevende instantie. Naar verwachting zal het later deze week officieel worden. Redmi Note 7 Pro-afbeeldingen die in de TENAA lijst zijn verschenen, vertonen sterke overeenkomsten met het ontwerp van Redmi Note 7.

De lijst laat zien dat de afmetingen 159,21 x 75,21 x 8,1 mm zijn en hetzelfde uiterlijk heeft als de Redmi Note 7. Verder heeft het zojuist gespotte apparaat een 6.3-inch display en een 3.900 mAh batterij. Deze specificaties zijn ook hetzelfde als de Redmi Note 7 smartphone.

De Redmi Note 7 Pro is volgens de lijst voorzien van 6 GB RAM en een Sony IMX586 48-megapixel primaire camera aan de achterzijde. De Redmi Note 7 telefoon heeft een eigen opslagcapaciteit van 64 GB. Daarom kunnen we verwachten dat de Note 7 Pro 128 GB opslagruimte heeft. Er gaan geruchten dat de Snapdragon 675 processor de Redmi Note 7 Pro zal aandrijven. Ook heeft de telefoon een vingerafdruksensor op de achterkant van de telefoon.

Vorige week deelde Lu Weibing, de CEO van Redmi, al een afbeelding van de smartphone. De afbeelding toonde de Redmi Note 7 Pro samen met de Honor V20 telefoon.

Redmi moet de releasedatum van de Redmi Note 7 Pro dus nog bevestigen. Weibing heeft onlangs laten doorschemeren dat de telefoon mogelijk een prijskaartje van minder dan 2000 Yuan zal gaan hebben. Omgerekend is dit ongeveer 263 Euro.

Waarschijnlijk zal het bedrijf de Redmi 7 telefoons aankondigen tegen het einde van de maand maart of aan het begin van het tweede kwartaal van 2019.