Releasedatum van de Moto G7 komt dichterbij

Releasedatum van de Moto G7 komt dichterbij

Wanneer is  de releasedatum van de Moto G7? De Motorola smartphone Moto G7 gaat in 4 verschillende versies op de markt komen, ook in Europa. De Moto G7 Play zou zelfs al voor 150 euro te krijgen moeten zijn in Europa. De Moto G7 Power wordt iets duurder met 209 Euro. Beide telefoons hebben een behoorlijk grote sprong voorwaarts ten opzichte van de voorganger. Dit is te zien op nieuwe render afbeeldingen van Ishan Agarwal.

De de Moto G7 en de Moto G7 Plus hebben een “notch” in de vorm van een waterdruppel. De prijs van deze twee modellen is nog niet bekend. Alle vier de modellen hebben een rand met het Motorola-logo aan de onderkant van het scherm. Hoewel de Moto G7 Play en de Moto G7 Power waarschijnlijk maar één hoofdcamera hebben, hebben de andere twee versies elk een dubbele camera. Er is bij alle vier de telefoons een vingerafdruksensor op de achterkant te vinden.

De Moto G7 en de Moto G7 Plus worden aangedreven door een Snapdragon 660 processor. De lichtere Moto G7 Power gebruikt van de Snapdragon 625 processor en het laagste model uit de G7 serie, de Model G7 Play, een Snapdragon 632 processor. De Moto G7 Power heeft maar liefst een 5000 mAh sterke batterij, die zeer snel op te laden is.

Moto G7 eerst in Brazilie

Hoewel nog geen enkele telefoon uit deze serie officieel verkrijgbaar is, is de Moto G7 Power toch al in een winkel in Brazilië ontdekt. Dit wordt gezien als een bewijs dat de releasedatum Moto G7  dichterbij komt. In de winkel is gezien dat dit model een 6,2-inch HD+ scherm heeft, 3 GB RAM en 32 GB geheugen. De hoofdcamera heeft 12 megapixels, de camera aan de voorzijde 8 megapixels. De toestellen hebben besturingssysteem Android 9 Pie voorgeinstalleerd.

Het is nog onduidelijk wanneer de nieuwe Moto serie officieel wordt gelanceerd en beschikbaar is in Europa. Het is denkbaar dat Motorola de smartphones op het Mobile World Congress (MWC) presenteert in Barcelona. Naar verluidt zal de fabrikant de telefoons al eerder laten zien op een evenement in Brazilië. Dat land is een belangrijke markt voor de fabrikant. Motorola introduceerde vorig jaar de G6 serie ook als eerste in Brazilie. De releasedatum van de Moto G7 serie vindt dus als eerste plaats in Brazilie. Eerder speculeerden wij al over de releasedatum van de Moto G7 serie, maar nu komt de datum echt dichterbij.