Releasedatum van de Samsung Galaxy S22

Kleinere batterij voor de Samsung Galaxy S22

Wat is de releasedatum van de Samsung Galaxy S22? Samsung zal de Galaxy S22 naar alle waarschijnlijkheid in februari 2022 uitbrengen. Details over het toestel zijn de afgelopen maanden uitgebreid uitgelekt, en dit laatste lek onthult welke chipsets de line-up van de telefoon in verschillende markten zal aandrijven. Volgens tipgever Front Tron zal Samsung vrijwel uitsluitend de Snapdragon 898 processor gebruiken op de Galaxy S22. De leaker specificeert dat de Snapdragon 898 zal gaan in markten met uitzondering van Europa en Zuid-Amerika. Dit betekent dat S22-telefoons in Noord-Amerika, Hong Kong, Korea, China, en blijkbaar zelfs India en Zuidoost-Aziatische markten de Qualcomm-chipset zullen bevatten.

De Exynos 2200 processor, zal waarschijnlijk beperkt zijn voor Europese en Zuid-Amerikaanse modellen. Volgens de uitgelekte details van een paar weken geleden, zou de Galaxy Tab S8 serie ook exclusief gebruik maken van de Snapdragon 898. Samsung moet hierover nog een definitieve beslissing nemen. Dus, we verwachten bevestiging hiervan pas dichter bij de eigenlijke releasedatum van de Samsung Galaxy S22.

Verdere specificaties te verwachten op releasedatum van de Samsung Galaxy S22

Rest nog te melden dat de Galaxy S22 en S22 Plus een 50MP primaire camera, een ultrawide camera van 12MP, en een telefoto camera van 12MP met 3x zoom zullen bevatten. Ondertussen zou de onlangs aangekondigde ISOCELL HP1 200MP camera sensor kunnen worden opgenomen in de Ultra.

Het standaardmodel van de S22 gaat een 6,06-inch scherm hebben, terwijl het Plus-model een 6,51-inch scherm zou hebben en de Ultra een 6,81-inch paneel. Zo krijgt de smartphone naar verwachting een OLED beeldscherm met een hoge verversingssnelheid van 120Hz. Het scherm zou echter geen gat meer hebben voor de selfiecamera. De selfie camera zit dan achter het scherm zonder dat je hem kan zien.

Geruchten suggereren verder dat Samsung ondersteuning zal toevoegen voor 65W snel laden op deze aankomende toestellen. We verwachten dat Samsung de Galaxy S22-serie in januari 2022 zal onthullen. En tot die tijd kunnen we meer details over de toestellen blijven tegenkomen. Blijf dus op de uitkijk.