Xiaomi 11T Pro heeft Hypercharge 120W snelladen

Xiaomi 11T Pro heeft Hypercharge 120W snelladen

Het gerucht ging dat de Xiaomi 11T Pro ondersteuning zou bieden voor 120W snelladen of (zoals Xiaomi het noemt) HyperCharge. Het bedrijf heeft Xiaomi 11T Pro heeft Hypercharge 120W snelladen nu ook officieel bevestigd met een Twitter-teaser in de aanloop naar het lanceringsevenement op 15 september. Dat is bijna het dubbele van de oplaadsnelheid van de oorspronkelijke Mi 11, die op 67W uitkwam. De batterijcapaciteit zal naar verwachting hetzelfde blijven, 5.000 mAh. Er is geen officieel woord over het draadloos opladen voor het Pro-model (was 67W op het origineel).

Merk op dat de tweet specifiek de Xiaomi 11T Pro noemt. De vanilla T-telefoon zal dus waarschijnlijk de upgrade mislopen. De originele 11 laadde met 55W over een draad en 50W draadloos. Er waren ook de Mi 11X en 11X Pro, maar dat waren modellen in het lagere segment en die werden opgeladen met 33 W. Hoe dan ook, Xiaomi gebruikte al 120W op de Mi 10 Ultra (maar niet de Mi 11 Ultra) en later de Mix 4 (en twee Black Shark 4-modellen).

Xiaomi 11T Pro heeft 120W Hypercharge snelladen en de volgende specificaties

De Xiaomi Mi 11T Pro zal naar verwachting worden aangedreven door een octa-core Qualcomm Snapdragon 888 processor. De Xiaomi Mi 11T Pro zal volgens de geruchten draaien op Android 11. De telefoon wordt naar verwachting aangedreven door een 5000mAh batterij.

De exacte cameraconfiguratie van de Xiaomi Mi 11T Pro is nog niet bekend. Maar verwacht wordt dat het toestel een multi-camera set-up aan de achterzijde en een enkele frontcamera set-up zal bevatten. De Xiaomi Mi 11T Pro draait op MIUI 12.5, gebaseerd op Android 11. De Xiaomi Mi 11T Pro is getipt om een dual-SIM (GSM en GSM) mobiel te zijn die Nano-SIM en Nano-SIM kaarten zal accepteren. Connectiviteitsopties op de Xiaomi Mi 11T Pro zijn naar verluidt Wi-Fi, GPS, NFC, USB Type-C, 3G, en 4G (met ondersteuning voor Band 40 gebruikt door sommige LTE-netwerken in India). Tot de sensoren op de telefoon behoren volgens de geruchten een versnellingsmeter, omgevingslichtsensor, kompas/magnetometer, gyroscoop, nabijheidssensor en vingerafdruksensor. 

Binnenkort dus verkrijgbaar in de Xiaomi winkels en online.