Smartphones onder de 200 Euro – Voorjaar 2019

Smartphones-onder-de-200-Euro

Smartphones onder de 200 Euro. Smartphones worden steeds duurder, maar de telefoons met een hoge prijs zijn echt niet de enige optie. Als je geen 900 Euro te besteden hebt aan de nieuwste Google Pixel 3 XL of Galaxy S10, probeer dan een van deze telefoons. We raden deze smartphones aan omdat ze bijna dezelfde ervaring bieden als duurdere varianten maar tegen een veel lagere prijs.

Smartphones onder de 200 Euro, de top 3

Moto G6 Play

De Moto G6 Play is in mei 2018 aangekondigd en is zonder twijfel een van de beste smartphones onder de 200 Euro.
Houd er rekening mee dat ze er een paar verschillende versies van de Moto G6 bestaan en dat de Play het meest betaalbaar is. De Moto G6 play wordt geleverd met een groot 5,7-inch scherm met kleine bezels. Je krijgt een snelle processor met 3 GB RAM geheugen. Verder is de telefoon leverbaar met 16 of 32 GB opslag, uitbreidbaar door middel van een microSD-kaart en een redelijk goede 13 megapixelcamera. Er is een selfie-lens van 8 MP, Android 8.0 Oreo, luidspreker aan de voorzijde en USB Type-C.

OP DIT MOMENT SLECHTS 139 EURO

LG Q7

Als u van LG telefoons houdt, zoals de LG G7 of V40, maar het hoge prijskaartje niet kunt betalen, overweeg dan om LG’s betaalbare keuze te kopen. De LG Q7 is een van de beste bezelvrije goedkope smartphones. Het is eigenlijk het goedkopere broertje van de LG G7. Ook deze telefoon mag niet ontbreken bij onze smartphones onder de 200 Euro.

Met de Q7 krijg je een waterdichte telefoon met een groot 5,5 inch LCD scherm met een resolutie van 2160×1080, en een snelle processor. Werkgeheugen is 3MB en de opslag is 32 GB en is uitbreidbaar via een micro-SD kaartje. Verder heeft de telefoon een uitstekende camera.


OP DIT MOMENT SLECHTS 167 EURO

Nokia 3.1 (2018)

Als je echt op een laag budget zit en niet meer dan 150 Euro wil uitgeven, hebben we een nog uitstekende telefoon die het overwegen waard is.

We hebben het over de Nokia 3.1 (2018) die werd uitgebracht in juli 2018. Deze telefoon levert een stijlvol en eersteklas ontwerp voor een portemonneevriendelijke prijs. Je kunt genieten van een 5,2-inch 720p HD-scherm, 16GB opslagruimte, 2GB RAM, ondersteuning voor micro-SD-kaart. De telefoon heeft verder een 13 MP-camera aan de achterkant en een 8MP-opstelling aan de voorkant.


OP DIT MOMENT SLECHTS 144 EURO

Als je deze telefoons en hun prijzen goed bekijkt vraag je je soms af waarom sommige andere telefoons zo duur zijn. Zeker als de telefoons voorzien zijn van snufjes die je nooit gebruikt is het natuurlijk zonde van je geld. De telefoons uit onze top 3 zijn overigens vanwege hun prijs zeer geschikt als smartphone voor kinderen. De LG Q7 springt hier nog extra uit omdat die water- en stofdicht is.

Verder is het natuurlijk logisch dat telefoons vanaf hun introductiedatum geleidelijk steeds een stuk in prijs zullen dalen. De hoofdprijs betaal je aan het begin.