Galaxy A50 releasedatum

Samsung-Galaxy-A50

De Galaxy A50 zal de duurste smartphone uit de Galaxy A serie van 2019 zijn. Dit blijkt vooral uit de onlangs uitgelekte specificaties. De specificaties vindt je onderaan dit artikel. Maar zoals het gezegde luidt, een foto zegt meer dan duizend woorden, dus hier is hoe de Galaxy A50 er in werkelijkheid gaat uitzien.

Een foto van de Galaxy A50, gelekt door PriceKart geeft een mooi beeld voor Samsung-fans. De aankomende mid-range telefoon ziet er behoorlijk stijlvol uit dankzij de dunne randen en een minimalistische inkeping.

Samsung Galaxy A50

De zogenaamde waterdrop-inkeping maakt deel uit van het enorme 6,4-inch Infinity U Super AMOLED-scherm en biedt plaats aan een grote 25-megapixel frontcamera, waarmee gebruikers uitzonderlijk goede selfies kunnen maken.

We kunnen op de foto ook de opstelling van de drievoudige camera aan de achterkant zien, die een verticale lay-out heeft, net als bij de Galaxy A9 (2018). De kleine LED-flitser bevindt zich net onder de drievoudige camera.

Het beeld bevestigt dat de Galaxy A50 inderdaad over een vingerafdruksensor in het beeldscherm beschikt, evenals over een USB Type-C poort en een 3,5 mm audio poort. Aan de onderkant is ook een luidspreker zichtbaar, samen met een kleine microfoon.

De Galaxy A50 wordt in de eerste helft van het jaar 2019 gelanceerd, samen met twee andere midrange telefoons: de Galaxy A30 en de A10. Maar voordat deze apparaten officieel worden aangekondigd, introduceert Samsung op 20 februari eerst het nieuwe vlaggenschip, de Galaxy S10.

Vergelijk de specificaties van de de telefoons uit de nieuw A serie van Samsung:

Bron: Mysmartprice