Sony Xperia L3 op komst

Sony-Xperia-L3

Sony Xperia L3, de nieuwe budgettopper van Sony? Sony werkt voortdurend aan nieuwe smartphones in elke klasse. Het bedrijf is binnenkort van plan om een ​​nieuw low-end model te lanceren, de Xperia L3. Hiervan zijn vandaag specificaties bekendgemaakt door het de website WinFuture.

Door WinFuture zijn alle specificaties van de Sony Xperia L3 onthuld, wat de terugkeer betekent van de L-serie. De meest economische smartphone familie van SONY. Het apparaat is gemoderniseerd in vergelijking met zijn voorganger en biedt meer technische functies, hoewel de processor die hij zal gebruiken op dit moment nog onbekend is.

Het scherm van de Sony Xperia L3 is 5,7 inch, iets groter dan het scherm van zijn voorganger, met een HD-resolutie van 1440 × 720 pixels en met een beeldverhouding van 18: 9. Qua fotografie heeft de voorkant van het apparaat een 8-megapixel camera, terwijl hij op de achterkant een dubbel camerasysteem heeft dat bestaat uit een 13-megapixel lens en een extra 2-megapixelsensor.

Sony Xperia L3, processor nog onbekend

Onder de motorkap is nog niet bekend welke processor zal worden gebruikt. Alles wijst erop dat het een MediaTek-chip is. Verder is uitgelekt, dat de telefoon 3GB RAM en 32 GB interne opslagruimte heeft, uitbreidbaar door een microSD-kaart. De vingerafdruklezer zal worden geplaatst aan de rechterzijde van de telefoon. De batterij van deze nieuwe SONY telefoon heeft een capaciteit van 3300 mAh.

De Sony Xperia L3 zal een USB Type-C bevatten, Android 8.1 Oreo als besturingssysteem en zal beschikbaar zijn in drie kleuren: zilver, grijs en goud. Ten slotte heeft is de prijs ook nog onthuld. De L3 gaat naar verluidt te koop zijn voor slechts 199 Euro. Volgens geruchten zou Sony de nieuwe budget telefoon al aankondigen op het Mobile World Congress 2019, eind februari. Dit zou tevens de dag kunnen zijn waarop het nieuwe vlaggenschip, de Xperia XZ4, voor het eerst het daglicht ziet.