Galaxy S10 serie | Bevat smartphone met 6 camera’s

Galaxy S10 serie

Over een aantal maanden gaat Samsung komen met de Galaxy S10 serie. Er gaan volop geruchten rond over waar Samsung mee gaat komen. De nieuwe Galaxy S10 serie zal een paar enorme upgrades hebben ten opzichte van zijn voorganger de Galaxy S9.¬†Wat te denken van een vingerafdruksensor in het display, en maar liefst 5 camera’s. De serie zal een lite versie, een gewone versie en een plus versie bevatten.

Galaxy S10 serie bevat geheime smartphone met 6 camera’s

Maar blijkbaar is dit niet alles wat Samsung in petto heeft voor de komende tijd. De “Wall Street Journal” geeft aan dat Samsung nog een vierde smartphone in ontwikkeling heeft voor de Galaxy S10 serie. Deze smartphone zal maar liefst 6 camera’s hebben. De telefoon heeft dan 2 camera’s aan de voorkant en 4 camera’s aan de achterkant. Deze camera’s zullen zorgen voor rijkere foto’s en nog betere ruimtelijke waarneming volgens de Wall Street Journal. Codenaam voor deze vierde smartphone is “Beyond X” en zal meer dan 1000 Euro gaan kosten.

Verder zal deze nog geheime Samsung smartphone ondersteuning bieden voor 5G en een zeer groot beeldscherm hebben van 6,7 inch. Dit is nog een stuk groter dan het te verwachten display van 6,4 inch op de Galaxy S10+. Ook zal deze vierde smartphone uit de S10-serie andere smartphones draadloos kunnen opladen. Als andere gebruikers hun eigen oplader zijn vergeten kunnen ze stroom aftappen. Dit fenomeen heet “Reverse Wireless Charging” en was bijvoorbeeld ook al te vinden op de Huawei Mate 20 Pro.

Samsung zal bij deze nog geheime telefoon alles uit de kast willen halen om de terugloop in omzet van smartphones te laten stoppen of zelfs weer laten groeien. Bovendien bestaat de Galaxy S-serie in 2019 tien jaar en wil daarom iets extra’s doen.

De verwachting voor de komende tijd is als volgt. In februari 2019 komt Samsung met de Galaxy S10 serie. De al eerder door “InfoCasa” beschreven opvouwbare smartphone van Samsung zal “Samsung Flex” of “Galaxy Flex” gaan heten. En rond mei 2019 zal, de geheime smartphone (Beyond X) met de 6 camera’s, naar verwachting gaan uitkomen.