Goudkleurige telefoons – (oktober 2022)

Goudkleurige-telefoons-oktober-2022

Goudkleurige telefoons – Kan het jou niet bling bling genoeg zijn? Dan is een goudkleurige smartphone waarschijnlijk de perfecte match. Een saaie zwarte of donkerblauwe telefoon heeft iedereen al. Jij wilt waarschijnlijk wat meer opvallen.

Goud is het nieuwe zwart. Kort nadat Apple jaren geleden de iPhone 5s met in een gouden kleur lanceerde, werd het meteen de populairste kleur. Er bestonden jaren geleden dus ook al goudkleurige telefoons, maar het aanbod was niet zo uitgebreid als nu. Ondertussen hebben veel mobiele fabrikanten, zoals Samsung, Huawei, Motorola en Oppo, telefoons in de kleur goud. Eigenlijk komt tegenwoordig bijna elk vlaggenschip met een gouden versie, naast klassieke kleuren als zwart, wit of grijs. Dat betekent dus dat je niet meer per se een oud refurbished model hoeft te kopen om een gouden exemplaar te bemachtigen.

Laten we eens snel kijken naar een aantal van de mooiste goudkleurige smartphones van de laatste tijd. De voorraad van de gouden modellen zijn meestal wel snel uitverkocht. Dus zie je een mooi gouden toestel met voorraad, aarzel dan niet om je gouden smartphone snel te kopen.