iPhone 13 krijgt satelliet functie

iPhone 13 krijgt satelliet functie

iPhone 13 krijgt hoogstwaarschijnlijk een satelliet functie. De iPhone 13 staat dus voor de deur. Als de voorspellingen van analisten kloppen, zal Apple CEO Tim Cook op 14 september 2021 de volgende telefoon Apple onthullen. Op dit evenement wordt ook de Apple Watch Series 7 onthuld. Het evenement zal, net als alle voorgaande van de afgelopen anderhalf jaar, volledig online worden gehouden. Dit komt uiteraard vanwege de aanhoudende zorgen over de Corona pandemie.

Een van de meest recente geruchten over de nieuwe functies van de iPhone 13, die naar verwachting erg zal lijken op de iPhone 12, is de mogelijke opname van satelliet connectiviteit. Deze technologie zou gebruikers in staat stellen gesprekken te voeren en berichten te ontvangen. Deze gesprekken kunnen gevoerdworden zelfs wanneer er geen dekking beschikbaar is, of dat nu 3G, 4G of 5G is. Volgens de verschillende media zal de nieuwe connectiviteit beschikbaar zijn via de functie “Noodbericht via satelliet”. Hierdoor zullen internetgebruikers op elk moment berichten kunnen sturen naar de diensten en contacten die zij hebben opgeslagen voor noodgevallen. Zelfs als ze geen dekking hebben. De tool zal te vinden zijn in de Berichten-app. Gebruikers zullen de functie ook kunnen gebruiken om “ernstige noodsituaties” te melden, zoals bijvoorbeeld het zinken van een schip of een vliegtuigcrash.

De iPhone 13 krijgt satelliet functie, maar wat zijn de overige specs?

iPhone 13 krijgt dus een satelliet functie maar de iPhone van de volgende generatie zal naar verwachting tal van andere upgrades met zich meebrengen, waaronder een supersnel 5G-modem, een ultragroothoekcamera van 48 megapixel en het allereerste 120Hz-scherm van Apple.

De iPhone 13 krijgt ook een always-on scherm en een betere batterij. De iPhone 13 zal een grotere opslagruimte hebben dan de iPhone 12, die zou kunnen oplopen tot 1TB aan geheugen; dat is dus maar liefst 1.000GB.

De iPhone zal een vergelijkbaar ontwerp hebben als de iPhone 12 en alles wijst erop dat de familie uit vier telefoons zal blijven bestaan. De iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. De prijs zal ongeveer gelijk zijn aan die van de huidige iPhone 12. Er zullen ook verbeteringen worden aangebracht, zowel wat betreft de prestaties van de sensor en de lens als in de software, die compatibel zal zijn met alle smartphones van Apple tot en met de iPhone 6S.

De release van de iPhone 13 zorgt er ook weer voor dat het een goed moment is om een Iphone 12 aan te schaffen. Deze is al flink in prijs gedaald.