Officieel hoesje voor de iPhone XR

officieel hoesje iphone XR

Een officieel hoesje voor de iPhone XR. Apple heeft hier enorm de tijd voor genomen. Maar het moment is eindelijk daar. Apple heeft nu eindelijk de eerste officiële case voor de iPhone XR beschikbaar gemaakt via zijn online winkel. Apple heeft meestal een assortiment aan cases klaar op het moment dat een nieuwe smartphones wordt uitgebracht, maar om de een of andere reden is dit niet gebeurd voor de iPhone XR.

Vooruitlopend op de lancering van de iPhone XR, leek het erop dat Apple een hoesje te koop zou gaan aanbieden op hetzelfde moment als het apparaat zelf. Dit gebeurde echter niet. De iPhone XS en iPhone XS Max hadden wel hoesjes beschikbaar bij de lancering. Het betrof hier gelijk een hele serie met leer-, siliconen- en folio-opties in verschillende kleuren.

De vertraging in Apple’s case-release heeft het mogelijk gemaakt voor andere producenten van accessoires om de leegte te vullen met hun eigen iPhone XR-hoesjes. Naast hoesjes die heel erg lijken op de versie van Apple, hebben externe leveranciers inmiddels ook een heel assortiment beschikbaar.

Eindelijk een officieel hoesje voor de iPhone XR

De iPhone XR Clear Case (naam officieel hoesje voor de Apple iPhone XR) heeft een transparante behuizing die extra bescherming biedt voor het mobiele apparaat, terwijl de behuizing van de iPhone toch goed zichtbaar is. Het hoesje is speciaal ontworpen voor het 2018 model van de iPhone XR. De case biedt bescherming aan de achterkant en zijkanten van de iPhone XR. Aan de achterkan bevindt zich een uitsparing om de camera en de flitser bloot te stellen.Het hoesje is gemaakt van een mix van optisch helder polycarbonaat en flexibele TPU-materialen. Hierdoor kan het hoesje makkelijk worden aangebracht en past hierdoor perfect over de knoppen. Het hoesje bevat een krasbestendige coating op zowel de binnen- als de buitenkant. Hiermee worden krassen op de telefoon geminimaliseerd. Het hoesje is volgens Apple dun, licht en gemakkelijk vast te houden. Apple verkoopt een officieel hoesje voor de iPhone XR voor € 45.