Bevestiging dat OnePlus 7 Pro 3 cameras krijgt

OnePlus 7 Pro

Het is bevestigd dat de OnePlus 7 Pro 3 cameras aan de achterkant krijgt. Dit blijkt uit een recente tweet van OnePlus.

De afbeelding in de tweet van OnePlus komt overeen met die van de OnePlus 7 Pro, dus OnePlus bevestigd het gerucht wat al eerder de ronde deed. Het lanceringsevenement van de OnePlus 7 Pro is gepland op 14 mei, met verschillende evenementen die tegelijkertijd over de hele wereld beginnen.

Wat betreft de camera’s. We zullen waarschijnlijk de standaardcamera opstelling zien, met een primaire 48MP sensor verbonden door een ultrabrede lens en een telefoto shooter.

OnePlus gaat met de OnePlus 7 Pro in ieder geval voor een nieuwe camera aanpak na het gebruik van dezelfde camera hardware in zowel de OnePlus 6 als de 6T vorig jaar. OnePlus heeft enkele software- en verwerkingsverbeteringen doorgevoerd, maar het is nog steeds een aantal stappen achter de top telefooncamera’s die momenteel op de markt zijn.

Vorige geruchten hebben de achterste camera opstelling al eens laten zien, dus het nieuws is niet bepaald nieuw, maar slechts een bevestiging ervan. De verwachting was al dat de OnePlus 7 Pro 3 cameras zou krijgen. De OnePlus 7 Pro heeft ook een QHD + -scherm met een verversingsfrequentie van 90 Hz, stereoluidsprekers, een 4000mAh-batterij en 30W snel opladen.

Hij zal te koop zijn voor rond de € 749 voor het model met 8 GB RAM en 256 GB aan opslagruimte. Met de OnePlus 7 en 7 Pro gaat OnePlus dus weer een stuk in prijs omhoog ten opzichte van zijn voorganger de OnePlus 6T.