Komt de PS5 ook beschikbaar in het zwart?

PS5 ook beschikbaar in het zwart

Het eenduidige antwoord of de PS5 ook beschikbaar in het zwart komt, is nee. Er is geen officiële zwarte PS5. Hoewel niets Sony er in de toekomst ervan weerhoudt om ooit een zwarte PS5 uit te brengen, is de enige officiële kleur die is onthuld de tweekleurige witte PS5 en PS5 Digital Edition.

Foto’s van een zwarte PS5

Alle foto’s die je van een zwarte PS5 hebt gezien, zijn waarschijnlijk bewerkt. Sony produceert momenteel alleen massaal de witte PS5 en PS5 Digital Edition.

Komt in de toekomst de PS5 ook beschikbaar in het zwart?

Het is mogelijk. Sony heeft officieel geen plannen bekendgemaakt om een ​​zwarte PS5 uit te brengen, maar niets houdt hen uiteraard tegen. Als je bedenkt hoeveel mensen er om hebben gevraagd, is er zeker een kans dat we ooit een zwarte PS5 zouden kunnen zien, alleen niet bij de lancering op 12 november.

Kan de PS5 worden aangepast?

Mogelijk. Sony VicePresident van UX-ontwerp bij PlayStation Matt MacLaurin gaf aan dat de PS5 aanpasbaar is en zei: “Deze hardware is ook aanpasbaar op een manier die eerdere generaties niet waren.” Mensen hebben gespeculeerd dat de witte frontplaten uitwisselbaar zijn, dus we zouden ze kunnen vervangen door elke soort kleur en ontwerp die we maar willen”

PS3 en PS4 games op de PS5

Als je wilt weten of PS3 games en PS4 games te gebruiken zijn op de nieuwe PS5, lees dan: Kan ik ps3 games spelen op de ps5 playstation 5?

GamesGames