Schermgroottes Galaxy S10 serie van Samsung uitgelekt

Schermgroottes Galaxy S10 serie uitgelekt

Schermgroottes Galaxy S10 serie. Voor de komende Galaxy S10 lijkt het erop dat Samsung niet twee maar drie verschillende modellen op de markt gaat brengen. Als je je afvraagt wat de schermformaten zijn, heeft de bekende twitteraar @evleaks een aantal details gedeeld. Deze details heeft hij verkregen van een naamloze hoesjes fabrikant.

Doorgaans lanceert Samsung twee modellen voor de Galaxy S-serie. Een model met een standaard formaat en een iets groter “plus” model. Voor 2019 wordt gezegd dat het standaard Galaxy S10-scherm 6.1 inch is, vergelijkbaar met de iPhone XR, terwijl de Galaxy S10+ naar verwachting wordt geleverd met een scherm van 6,4 inch.

Schermgroottes Galaxy S10 serie – ook een Lite versie

Terwijl smartphones bijna elk jaar groter worden, lijkt Samsung te begrijpen dat er mensen zijn die de voorkeur geven aan een kleinere smartphone die makkelijker met één hand te bedienen is. Er zal hiervoor een kleinere Galaxy S10 Lite uitkomen die wordt geleverd met een 5.8 inch scherm. Ditzelfde formaat hebben de de huidige Galaxy S8- en S9-modellen. Omdat het een “Lite” -model is, zou het een betaalbaar alternatief kunnen zijn.

Zoals we eerder al hebben laten zien, zal de nieuwe Galaxy S10 een Infinity-O-display hebben met een uitsparing voor de selfie camera. Vreemd genoeg is er op deze foto’s een in het midden geplaatste selfie camera zichtbaar. Eerdere foto’s lieten een selfie camera in de linkerbovenhoek van het scherm lieten zien. Op de Galaxy S10+ staan er 2 selfie camera’s bovenaan in het midden.

 

Hoe dichter we bij de verschijningsdatum van de Galaxy S10 komen hoe dichter de geruchten bij de waarheid gaan komen. We gaan het zien bij de daadwerkelijk introductie van de Galaxy S10 wat er allemaal waar is gebleken van al de geruchten over. Dat het een bijzondere serie telefoons gaat worden is wel zeker!